Followers

Saturday, November 7, 2009

Jamuan lagi!...

Huhu... jamuan lagi. Kali ni jamuan berprestej ini diadakan di Mines Resourts dan Spa. (Dalam Wellness Hotel). Jamuan kali dianjurkan oleh Koperasi Sekolah SMKSI. Dihadiri oleh lebih kurang 50 orang guru dan para pelajar

Inilah pertama kali ana menjejakkan kaki di sini. tempatnya memang ada klas... Panorama sekitarnya memang menarik sekali.. cuma yang agak mencacatkan pemandangan semasa kami menjamu selera di tepi pantai tiruan... (tasik) adalah seorang modeling yang sedang berposing dengan gaya yang amat .... dengan berpakaian cuma 5 % sahaja. Yang hadirpun tumpanglah jadi cameraman sekali.

Jamuan kali amat santai dan tak tension, mungkin kerana Pn. Omme sahaja yang merasmikannya. bermula jam 12 hingga 3.30. Program pula dijalankan tepat pada masanya. 2.00 berhenti sekejap untuk solat.

Makanannya semamangnya lazat-lazat. Kalau cikgu Nizam datang memang berbaloi (hehe.. maaf cikgu nizam). Tapi ana, sebanyak mana sangatlah yang dapat dimakan. Rasanya makanan semalam yang dimakan di Hoten Residence pun belum habis hadam. Itupun pagi tadi memang tak sarapan. Simpan perut untuk program jamuan ini.... Pengisian program juga sangat menghiburkan.. berteka-teki, spealling, memberi ucapan terbuka ... semuanya dapat hadiah... kak Omme paling banyak dapat hadiah kerana paling pandai dan cepat jawab teka teki. Ana dapat jugaklah dua... satu teka teki dan satu lagi kerana memberi ucapan!..

Setah bergambar beramai-ramai jam 2.15 ana pun pulang. Ana, Linda, kak Fauziah balik lebih awal daripada tetamu yang lain kerana Pn. Siti Hawa kena balik awal. Oleh kerana kami 'carfull' dengan Pn Siti, maka kamupun ada alasan untuk balik awal...

Terima kasih daun keladi, lain kali jemput-jemputlah kami lagi. Semoga Koop sekolah akan terus maju dan meraih untuk yang lebih banyak! AminPanorama sekitar Resourts. memang menarik!

No comments:

Post a Comment