Followers

Sunday, October 24, 2010

Hi-Tea di Restoren Berputar Menara KL

Salam 'alaik,

Bila penghujung tahun menjelma maka sekolah kian sibuk dengan pelbagai jamuan. Dah mis satu jamuan penting iaitu Jamuan Raya dan Akhir Tahun Kelab Kebajikan Guru dan Kakitangan (KKGK). Jamuan yang tak kurang grendnya dan selalunya jamuan yang paling grend di sekolah ialah Jamuan Koperasi... Sesuaila koperasi banyak duit.

Kali ni jamuan ini diadakan di Restoran Berputar ke berpusing (tak pasti) yang pasti restoran tu bergerak.. di menara KL... Alhamdulillah, semasa  birthday Ain baru-baru nipn, Umi tak buat apa-apa maka umi ajaklah anak manja umi pergi sekali. Kalau Ain dah pergi makanya abang Syukri kena ajak jugak. Lagipun antara 5 orang anak umi cuma Ain dan Syukri yang belum pernah menjejakkan kaki kat Menara tertinggi (di Malaysia kot) tersebut.

Alhamdulillah mereka sangat enjoy! Enjoy sebab dapat naik bas sebenarnya!.. Asyik naik kereta je teringin sangat pulak nak naik bas sekolah..

Semoga Koperasi Sekolah Menengah Seri Indah (KOINDAH) terus maju jaya dan dapat buat jamuan di tempat yang lebih baik.Syukri dan Ain di atas menara peninjau.

Ain mengambil makanan di restoran berputar Menara KL

Di dataran menara!
Wassalam.